Surimitartaar

Lekker fris en vis.

Lekker bij de lunch maar ook als voor- of bijgerecht.

surimitartaar
Heerlijk fris en snel klaar.

 

 

Ingrediënten

(vier personen)

125 g surimiflakes                                                  1 mango                                     tuinkers

1 avocado                                                                 1 citroen                                     3 el mayonaise (light)

1 cm verse gember                                                 taugé                                           1 tl kerriepoeder


Bereiding

  1. Snijd de surimiflakes, mango en avocado in blokjes van 1/2 cm (brunoise). Raspt de gember en snijd hem klein. Meng de gember met de mayonaise en het kerriepoeder. Pers de citroen uit en vang het sap apart op.
  2. Voeg het kerriemengsel toe bij de surimi, mango en avocado. Meng het door elkaar en breng op smaak met het citroensap en peter en zout.
  3. Plaats de serveerring en vul met een gedeelte van het mengsel, druk het goed aan. Verwijder voorzichtig de ring en garneer met wat taugé en de tuinkers.

Bon appetit!