Lunchrecept: mediterrane quinoa salade

 

Net eventjes anders lunchen.

Mediterrane-quinoa lunchsaladeMediterrane-quinoa lunchsalade

Ingrediënten

(Volkoren) quinoa                          Gemengde sla                                Rode ui

Paprika                                          Cherry-tomaatjes                            Courgette

Olijfolie extravert                               olijven                                    Italiaanse kruiden

Eventuele extra toevoegingen: Aubergine, zachte geitenkaas


Bereiding

  1. Snijd de groenten, courgette, paprika, (aubergine), Cherry-tomaatjes en de rode ui.
  2. Verwarm de oven, 225 graden, en bereid de quinoa volgens de verpakking.
  3. Besprenkel de groentemix met een beetje olijfolie en voeg naar smaak de Italiaanse kruiden en eventueel wat peper toe.  Leg de groenten op een bakplaat.
  4. Rooster de groenten in de oven, ca. 20 min, totdat ze gaar/geroosterd zijn.
  5. Mix de quinoa, sla en de groeten uit de oven. Voeg naar smaak de olijven en eventueel wat olijfolie en peper en de geitenkaas toe.

Bon appetit!