Verleidelijke sensuele vrouwelijke geuren

De feestdagen staan voor de deur en hierbij hoort parfum!

Om in de stemming te komen een top van meest vrouwelijke, chique, sensuele en romantische geuren.

Met temperament

Chanel N°5

Een chique statement geur voor een onafhankelijke vrouw, die al jaren wordt doorgegeven van generatie op generatie.

Dit is tijdloos elegante authentieke en iconische geur met een sensueel karakter. Het is en moderne geur, een poederig, bloemig boeket die is gesublimeerd met een minimalistisch vormgegeven flacon. Met onder andere tonen van mei-roos, jasmijn en een vanilletoets.

 

Yves Laurent opium

Een gevaarlijk parfum met een prikkelende, geheimzinnige, verleidelijke geur.

De opening laat het karakter zien van de geur met koriander, peper en jasmijn. Waarna een exotisch mengsel met wilde en rijke kruiden met diepe houtaroma’s volgt. Gecombineerd met mandarijn, pruim, kruidnagels, koriander, anjer en mirre.

Het parfum is niet bedwelmend, het is enkel een verrukking.

 

Coco Chanel

Een fascinerend sensuele geur, met de kunst van de paradox.

Coco Chanel heeft een geur in de barok steil. Het parfum is een oriëntaalse symfonie, die langzaam haar contrastrijke geurnoten vrij geeft. Het is een betoverende harmonie van Siciliaanse mandarijn, jasmijn, meiroos en een toets van sinaasappelbloesem.

 

 

Frisse en bloemig

Dior J’Adore

Zo fris en verlichtend als een zonnige lenteochtend.

Deze geur streeft maar creatie, vrijheid en durf en triomferen laat vrouwelijkheid. Deze frisse geur is een bloemenpassie, die opgebouwd is rond een bloemenboeket. Beginnend met frisse bergamot die  geleidelijk overgaat in rozen op een basis van jasmijn. Het is een romantische en vrouwelijke geur.

 

 

 

Chanel Allure

Stralend met natuurlijke elegantie.

Een bloemige geur met frisse oriëntaalse geurnoten, een silhouet zonder opsmuk. Deze bijzondere geur is opgebouwd met zes in plaats van drie lagen. De aroma’s die in de geur terug komen zijn cederhout, mandarijn, jasmijn, citroen, bergamot, kamperfoelie, waterlelie en vanille. Eindigend met roos, mandarijn en sensuele vanille. De geur is niet te definiëren en onweerstaanbaar, helder en puur, warm en sexy en zacht en prikkelend.

 

 

Zoete warmte

Dior Hypnotic poison

Het mysterie van de verboden vrucht, een onweerstaanbare zoete aantrekkingskracht.

De geur balanceert op de grens tussen magie, durf, fascinatie en betovering. Hypnotic Poison is de spannendste geur in de Posion serie van Dior, een oriëntaalse, houtachtige en zoete geur met een zware intensiteit. De geur bestaat uit contrasterende facetten, aroma’s van mandarijn, karwij, bergamot, amandelen, muskus en jasmijn komen erin voor. De geur heeft als duidelijke basisnoot warmzoete vanille.